Hoe zet ik een Watch Party op Amazon Prime op?

Wil je een Watch Party kunnen opzetten op Amazon Prime? Nou, dan zou je heel blij zijn dat je de perfecte plek hebt bereikt. En als u andere gerelateerde zorgen heeft, kunt u het Amazon Customer Care-nummer gerust bellen wanneer u maar wilt. En de meest ijverige experts zullen u binnen de kortste keren voorzien van passende oplossingen.

Hieronder volgen de stappen om een ​​Watch Party op je Amazon Prime op te zetten:

 Om te beginnen moet de persoon die de Watch Party wil organiseren eerst de film vinden die hij samen met andere mensen wil bekijken. En als je nu de film hebt gevonden, hoef je alleen maar op het pictogram ‘Party kijken’ te klikken.

 Daarna moet u de naam invoeren waarmee u wilt verschijnen wanneer u met andere deelnemers aan het chatten bent. En dan moet je op de optie ‘Create Watch Party’ klikken.

 En nu zie je in de rechterzijbalk een link om te delen met andere mensen die ook met jou willen kijken. Daarna hoeft u alleen maar op de optie ‘Link kopiëren’ te klikken.

TIP: Dan zou je ook opmerken dat je in deze rechterzijbalk kunt zien hoeveel mensen zich hebben aangesloten bij je Watch Party.

 En als alternatief kunt u ook op de knop ‘Delen’ klikken om de instellingen voor delen te openen, zodat u de link kunt delen via het e-mailprogramma van uw voorkeur of het als een sociaal bericht op Facebook of Twitter kunt verspreiden.

 Ten slotte, wanneer u klaar bent, kunt u beginnen met het afspelen van de film. En de rechterzijbalk blijft zichtbaar en je klikt op het tabblad ‘Chatten’ bovenaan het scherm, dan kun je chatten met anderen die met je meekijken.

Als je eenmaal klaar bent met het doorlopen van het bovenstaande proces, zou je allemaal goed moeten zijn om toegang te krijgen tot hetzelfde. Maar als u een probleem tegenkomt, hoeft u alleen maar contact op te nemen met het Amazon Klantenservice telefoonnummer. Dan helpen de getalenteerde technici u met verdere nuttige oplossingen

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *